Het Kompas Hardinxveld - Het Kompas Hardinxveld-Giessendam (2024)

Zorg 20 jun Speciale Prostaatcheckpoli geeft snel uitsluitsel bij verhoogde PSA-waarde REGIO Patiënten met een vermoeden van prostaatkanker kunnen veel sneller dan voorheen terecht bij de uroloog in de Helene Schweitzer kliniek in Zwijndrecht. PREMIUM Mensen 20 jun Henri Schipper over het Veteranen Search Team: 'Ik ben onder de indruk geraakt van het Veteranen Search Team' SLIEDRECHT Henri Schipper (65) uit Sliedrecht is lid van het Veteranen Search Team (VST), dat ingezet wordt bij vermissingen. Hij heeft al acht inzetten meegemaakt. Column 20 jun Column: Reuring in Oud Hardinxveld-Giessendam Er is veel groot leed op onze aardbol, maar deze week wil ik graag de aandacht vestigen op het kleine. Het speelt zich af in de digitale wereld van de Facebookgroep "Oud Hardinxv.. Maatschappelijk 20 jun Sponsorloop Ichthusschool in Hardinxveld-Giessendam levert 9.100 euro op HARDINXVELD-GIESSENDAM Roparunteam 293 Steamwork organiseerde woensdag voor de derde keer een sponsorloop op de Ichthusschool. De dag begon met zonneschijn en die bleef ook de.. Dieren 19 jun Overstekende familie Zwaan op de Schapedrift in Hardinxveld-Giessendam HARDINXVELD-GIESSENDAM Wout Both stuurde de redactie deze fraaie foto van de overstekende familie Zwaan met maar liefst zes jonge zwaantjes.
Dieren 19 jun Overstekende familie Zwaan op de Schapedrift in Hardinxveld-Giessendam HARDINXVELD-GIESSENDAM Wout Both stuurde de redactie deze fraaie foto van de overstekende familie Zwaan met maar liefst zes jonge zwaantjes. Zakelijk 19 jun WK Duurzaam, dé specialist - uw partner voor comfortabele én duurzame klimaatbeheersing Special Zin de Zomer GORINCHEM Met de naderende zomermaanden stijgen de temperaturen, en daarmee ook de behoefte aan koeling. WK Duurzaam is dé specialist in warmtepompen en airconditioning. PREMIUM Muziek 19 jun Geen oppasdag, wel een lintje voor organist Dick de Jong uit Hardinxveld-Giessendam HARDINXVELD-GIESSENDAM De dag voor Koningsdag verraste burgemeester Dirk Heijkoop zes mensen met een Koninklijke Onderscheiding. In zijn toespraak noemde hij hen de 'parels' va.. Politiek 19 jun Column: Asielzoekers Op donderdag 30 mei jl. kwam de raad bijeen om een keuze te maken tussen diverse scenario's voor de opvang van asielzoekers. In het debat heeft de T@B aangegeven voorlopig alleen.. Recreatie 19 jun Hardinxveld-Giessendam geeft jaarlijks vijf euro per inwoner uit aan speelplaatsen HARDINXVELD-GIESSENDAM De gemeente Hardinxveld-Giessendam geeft jaarlijks vijf euro per inwoner uit aan speeltuinen. De gemeente heeft 43 speelplekken en 16 trap- en speelvelde.. Maatschappelijk 19 jun 110 meer azc-plekken als gemeente Hardinxveld aansluit bij Sliedrechts plan SLIEDRECHT Geen 250 asielzoekers, maar plek voor 360 asielzoekers moet er komen in het nieuw te bouwen asielzoekerscentrum tussen Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Zakelijk 19 jun Make-over voor de Expert Hardinxveld-Giessendam - nieuwe eigenaar, andere indeling en uitgebreide service Special Zin in de Zomer HARDINXVELD-GIESSENDAM De Expert, een winkel in elektronica en witgoed, is al jarenlang een gerenommeerde naam in Hardinxveld-Giessendam. Maar eigenaar Anita vond het na jaren.. Politiek 19 jun De T@B op bezoek bij de Smart Delta bijeenkomst in Dordrecht HARDINXVELD-GIESSENDAM Bij de Smart Delta bijeenkomst in Dordrecht op donderdag 13 juni, was de lokale politieke partij de T@B vertegenwoordigd door een delegatie van raads en.. Natuur en milieu 18 jun Waterschap Rivierenland werkt toe naar zomerpeil in Alblasserwaard HARDINXVELD-GIESSENDAM Na bijna negen maanden onafgebroken nat weer lijkt droger weer in aantocht. Daar is het rivierengebied hard aan toe: ook de lente en de start van de zome.. Zakelijk 18 jun 'Groen specialist' Kwekerij J.A. Bot viert de zomer Special Zin in de zomer MOLENAARSGRAAF ,,Mensen blij maken met mooie planten, dat blijft leuk.'' Aan het woord is Coby Bot, samen met haar echtgenoot eigenaar van Kwekerij Jan-Arie Bot. Recreatie 18 jun Stem op de draaiorgeldans van 'Hen en Jen' uit Hardinxveld-Giessendam voor het beste 'Beweeginitiatief' HARDINXVELD-GIESSENDAM Jenny Hoekwater en Henk Vlot maken als het duo 'Hen en Jen' kans op de titel van het beste kleine beweeginitiatief 2024.

Uit de krant

Laatste nieuws

20-6 Speciale Prostaatcheckpoli geeft snel uitsluitsel bij verhoogde PSA-waarde 20-6 PREMIUM Henri Schipper over het Veteranen Search Team: 'Ik ben onder de indruk geraakt van het Veteranen Search Team' 20-6 Column: Reuring in Oud Hardinxveld-Giessendam 20-6 Sponsorloop Ichthusschool in Hardinxveld-Giessendam levert 9.100 euro op
advertentie

Meest gelezen

Lange rijen bij Steamwork Power Event in Hardinxveld-Giessendam A15: grote hinder en lange afsluitingen tussen Ridderkerk en Deil in juli, augustus en oktober Boete van Waardlanden voor oud papier voelt als onrecht voor bewoner Hardinxveld-Giessendam PREMIUM Joelle en Piet Boer in Hardinxveld-Giessendam zijn gek op tuinieren Negen jubilarissen bij de Plektrum Melodisten in Hardinxveld-Giessendam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws uit de regio.

advertentie
Het Kompas Hardinxveld  - Het Kompas Hardinxveld-Giessendam (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 6122

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.